GTA Serileri

12 Ağustos 2009 Çarşamba



Gta 1



Grand Theft Auto, rockstar games'in dünyaya en büyük armağanı olan bu müthiş serinin ilk oyunu olup, bu oyunun aşırı ilgi görmesi sonucu diğer gta serisi oyunları ortaya çıkmıştır. Tabiki gta serisinin tüm yükünü Grand Theft Auto yani GTA 1'e maletmek doğru olmayacaktır. Ama ücretsiz olan bu sürümü indirince siz de bu övgüyü ne kadar hakettiğini göreceksiniz. Temelde o günün teknolojisiyle bu oyunun ortaya çıktıgını grafik açısından dikkatle izleyin.




Oyunun resmi adı: GTA 1 (Grand Theft Auto)

GTA 1 oyununun boyutu: 328.43MB

GTA 1 oyununun sürümü: Ücretsiz tam sürüm

Ücret: Ücretsiz tam sürümdür.


GTA 1 oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:

ADSL: ~ dakika

Dial-up: ~ saat ~ dakika

Oyun indirme konusundaki tavsiyeler: Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.

GTA 1 oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor? Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0

GTA 1 oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?


Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 328.43MB kadar boş alanınız olmalıdır



Gta 2
GTA 2 oyunu GTA serisinin büyük sükse yapan ilk GTA oyununun ardından piyasaya sürüldüğünde ilk bakışta sıradan bir ilk beğeninin ticari getirisini süpürme taktiği olarak piyasaya sürülen 2. seri oyunlar gibi görülse de GTA 2, GTA serisinin devamını sağlayan ve birinci GTA'yi gölgeleyen sürümdür. GTA Vice City'in indirime açılmasıyla ve sonrasında GTA San Andreas'ın indirime açılmasıyla hatta GTA 4'ün adının duyurulmasıyla geri plana atılsa da mutlaka denenmesi gereken bu oyunun demo veriyorununu sitemizden bedava indirebilirsiniz.

Oyunun resmi adı: GTA 2
GTA 2 (GTA Vice City ve GTA San Andreas öncesi sürüm) oyununun boyutu: ~ MB
GTA 2 (GTA Vice City, GTA San Andreas ve GTA 4 öncesi sürüm) oyununun sürümü: Tanıtım sürümü
Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden tam sürümü ücreti eklenerek full sürümü alınabilir.
GTA 2 (GTA Vice City, GTA San Andreas ve GTA 4 öncesi sürüm) oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika
Oyun indirme konusundaki tavsiyeler: Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.
GTA 2 (GTA Vice City ve GTA San Andreas öncesi sürüm) oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor? Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0
G
TA 2 (GTA Vice City ve GTA San Andreas öncesi sürüm) oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde ~ MB kadar boş alanınız olmalıdır.


0 yorum:

Yorum Gönder