Pearl Harbor

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Pearl Harbor oyununda kullanıcının üstlenebileceği 4 çeşit görev bulunmaktadır. Oyunun başlangıcında seçebileceğimiz bu görevlerle oyundaki amacımız ve yapacaklarımız belirlenmektedir. 4 görevden iki tanesi Amerikan görevidir. Bu görevlerden birine göre oyuncu P-40 uçağı kullanarak Pearl Harbor üzerindeki Japonya saldırılarına karşı gelmek zorundadır. Bu görev seçildiği zaman yapılması gereken sürpriz Japon saldırılarına, bombardımanlarına karşılık vermektir. Oyunda kullanıcının seçebileceği bir çok uçak vardır. Bu uçaklar verilen görevlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kullanıcı Pearl Harbor oyununda seçeceği uçak konusunda çok dikkatli olmalıdır. Çünkü seçilen uçak görevdeki en büyük etmendir. Yapılan yanlış bir seçim komutanlar tarafından verilen görevin başarısız sonuçlanmasına neden olacağı gibi savaşın gidişatını da etkileyecektir.

Oyunun resmi adı: Pearl Harbor

Pearl Harbor oyununun boyutu: 144.78MB

Pearl Harbor oyununun sürümü: Tanıtım Sürümü

Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden yapımcı firmaya ulaşıp full sürümü alınabilir.

Oyunu indir

Pearl Harbor oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika

Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:

* Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız Pearl Harbor oyununu indirmek için flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.

* Gamershell'de bulunan oyunları indiremiyorsanız. Pearl Harbor oyununu indirmek için şu sayfadan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

* Bilgisayar donanımınızın oyunu destekleyecek düzeyde olması Pearl Harbor oyununu sağlıklı bir şekilde oynayabilmeniz açısından oldukça önemlidir. Unutmayın ki iyi donanım her zaman oyun için alınmalıdır.

Pearl Harbor oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor? Windows XP, Windows Vista

Pearl Harbor oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?

Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 144.78MB kadar boş alanınız olmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder